Kategori Spørsmål og svar


Spørsmål og svar

Hvordan takle ormer i løk

Venner god kveld! Nå kom jeg til hagen og fant ut at noen spiste løken min fra innsiden. Slike gule ormer. Er det løkflue? eller noen andre? Men baugen er så stor allerede. Hvordan slåss? Hvordan sprøyte? Tagger: Skadedyr, Skadedyr 582 visninger | 06/13/2016 01:05 Siste spørsmål: Det er et bilde av mose, men jeg vet ikke navnet. Victor spurte. På hytta min spiser noen rødbeter og gulrotblader. Hvem er dette?
Les Mer
Spørsmål og svar

Hva gjør du hvis plommen har grønne frukter

Venner, si meg, hva kan jeg gjøre med plommen akkurat nå? Frukt faller, halvgrønn og halvmørk bortskjemt. Tagger: Planter 242 visninger | 06/12/2016 02:17 Siste spørsmål: Det er et bilde av mose, men jeg vet ikke navnet. Victor spurte (hjemme hos meg) Noen på landet spiser rødbeterblader og gulrotblader. Hvem er dette?
Les Mer
Spørsmål og svar

Klatreros blomstrer ikke, hva du skal gjøre

Hei, jeg har to klatreroser, men de blomstrer ikke, jeg vil kaste den bort, men hva er det synd å gjøre? Tagger: Sykdom 1011 visninger | 06/17/2016 13:12 Siste spørsmål: Det er et bilde av mose, men jeg vet ikke navnet. Victor spurte (hjemme hos meg) Noen spiser rødbeterblader og gulrotblader i dachaen min. Hvem er dette? og hvordan håndtere dem?
Les Mer
Spørsmål og svar

Hvilken jord kreves for å vokse lyng i hagen

Jeg vil prøve å plante lyng på hageplottet som en hekk. Raset gjennom nettverket, mye informasjon, men veldig kontroversiell. Egentlig er hovedspørsmålet jorda. Til tross for lyngens upretensiøsitet, er hans kjærlighet til sure jordarter notert overalt. På siden min er det ikke sikkert at jorda egner seg, og jeg vil ikke kaste bort tid forgjeves.
Les Mer
Spørsmål og svar

Grå mugg på basillen

Fortell meg hvordan du blir kvitt grå mugg fra basilikum. Takk skal du ha! 825 visninger | 06/13/2016 16:02 Nylige spørsmål: Det er et bilde av mose, men jeg vet ikke navnet. Victor spurte (hjemme hos meg) Noen spiser rødbeterblader og gulrotblader i dachaen min. Hvem er dette? og hvordan håndtere dem? Takk for tidligere spurt Victor Hva slags skadedyr og hvordan kurere planten?
Les Mer
Spørsmål og svar

Hva skjedde med tomater, gresskar og courgette

Velkommen! Si meg, hva skjedde med tomater, gresskar og courgette? Transplanterte tomater under buer (spanbond), gresskar og courgette i det åpne bakken for en uke siden. Bladene ble hvite, nesten alle courgette forsvant. Jeg helte øyeblikkelig alt og lukket squashen med svart spanbond. Tror du at de vil dra? Tagger: Sykdom, sykdom 205 visninger | 06.
Les Mer
Spørsmål og svar

Hvordan bli kvitt sedertrebiller

Hallo, fortell meg, vær så snill, en stor og vakker sedertre vokser i landet. Han begynte å spise noen feil. Det er mange av dem, det begynte å bli gult, vi vet ikke allerede hvordan vi skal vanne det. Si meg. Tagger: Sykdommer, skadedyr 206 visninger | 06/11/2016 20:26 Siste spørsmål: Det er et bilde av mose, men jeg vet ikke navnet. Victor spurte (hjemme hos meg) Noen spiser rødbeterblader og gulrotblader i dachaen min. Hvem er dette?
Les Mer
Spørsmål og svar

Hvilken jordvarme i et drivhus er bedre

Hvilken jordvarme i et drivhus er bedre kabel eller film med infrarød stråling Tagger: Drivhus, Drivhus 635 visninger | 06/07/2016 14:01 Siste spørsmål: Det er et bilde av mose, men jeg vet ikke navnet. Victor spurte. På hytta min spiser noen rødbeter og gulrotblader. Hvem er dette? og hvordan håndtere dem?
Les Mer
Spørsmål og svar

Hvordan beskytte roser mot en kald snap

God dag til alle! Si meg, i Moskva er det +5 om natten. I dag overtalte jeg en person til å komme til hytta, for å skjule alt. Rådgi hva du skal gjøre med roser? Kan jeg dekke under flaskene? Fakta er at da bare på 17. når jeg til landet. Vil de ikke spraye hvis været blir varmere? Tagger: Sykdom 274 visninger | 07,06.
Les Mer
Spørsmål og svar

Noe skjer med ficus

Jeg har mange inneplanter, jeg la nylig merke til at det dukket opp hvite flekker med gulaktige flekker på ficusen, og de er bare på nye blader, alt er i orden med de gamle. Jeg vet ikke hva jeg skal klippe av et par laken, men hver påfølgende alle blomster allerede bortskjemte. Og jeg lurer på om dette er smittsomt?
Les Mer
Spørsmål og svar

Hvordan mate balkongtomater og agurker

Hvordan mate balkongtomater og agurker? Syk og fortsatte å vokse, men agurken på et tidspunkt ser ut til å ha stoppet opp? Tagger: Gjødsel, Gjødsel 367 visninger | 06/10/2016 01:20 Siste spørsmål: Det er et bilde av mose, men jeg vet ikke navnet. Victor spurte. På hytta min spiser noen rødbeter og gulrotblader. Hvem er dette?
Les Mer
Spørsmål og svar

Kan fortsatt hvitløk plantes

Si meg, vær snill, kan hvitløk fortsatt plantes? Vil vokse opp? Tagger: Grønnsaker 196 visninger | 06/08/2016 02:55 Siste spørsmål: Det er et bilde av mose, men jeg vet ikke navnet. Victor spurte (hjemme hos meg) Noen spiser rødbeterblader og gulrotblader i dachaen min. Hvem er dette? og hvordan håndtere dem? Takk for tidligere spurt Victor Hva slags skadedyr og hvordan kurere planten?
Les Mer
Spørsmål og svar

Hvem spiser kål og hvordan ødelegge skadedyrene

Hallo Si meg, vær så snill, hvem spiser kål og hvordan ødelegge skadedyrene? For første gang i livet plantet jeg en hage. Takkemerker: Skadedyr, Skadedyr 184 visninger | 06/09/2016 21:02 Nylige spørsmål: Det er et bilde av mose, men jeg vet ikke navnet. Victor spurte (hjemme hos meg) Noen spiser rødbeterblader og gulrotblader i dachaen min. Hvem er dette?
Les Mer
Spørsmål og svar

Hvordan kurere jordbær

Hei, hva med jordbærene mine? Hun var andre året, hun var så vakker, og her er det. I dag behandlet jeg det med fytosporin, så hva jeg skal gjøre, jeg vet ikke, et par busker har generelt tørket opp. Hjelp med råd, det er så patetisk å være uten jordbær. Tagger: Sykdom, gjødsel 280 visninger | 06/08/2016 01:14 Siste spørsmål: Det er et bilde av mose, men jeg vet ikke navnet. Victor spurte. På hytta min spiser noen rødbeterblader og gulrotblader. Hvem er dette?
Les Mer
Spørsmål og svar

Hvordan kan jeg behandle eple, kirsebær, plomme, rips fra bladlus

God kveld! Si meg, hva er det nå som mulig å spraye eple, kirsebær, rips, plomme fra bladlus? Bare en vakt i år, bladlus er bare overalt. Og så vil jeg redde arbeidet mitt. Tagger: skadedyr, skadedyr, skadedyr, skadedyr, planter 429 visninger | 06/13/2016 10:32 am. Nylige spørsmål: Det er et bilde av mose, men jeg vet ikke navnet. Victor spurte (hjemme hos meg) Noen spiser rødbeterblader og gulrotblader i dachaen min. Hvem er dette?
Les Mer
Spørsmål og svar

Er det normalt at fiken ikke vokser etter å ha plantet i åpen mark

Velkommen! Om våren plantet jeg fiken i hagen. Det er et lite blad, og det vokser ikke, er dette normalt? Kjøpt i en gryte, overvintret hele vinteren Tagger: Planter 174 visninger | 06/09/2016 16:31 Siste spørsmål: Det er et bilde av mose, men jeg vet ikke navnet. Victor spurte (hjemme hos meg) Noen spiser rødbeterblader og gulrotblader i dachaen min. Hvem er dette?
Les Mer
Spørsmål og svar

Slik lager du en alpinglide på kjellerplassen fra badekaret

Vi kjøpte en tomt, og det er mye grunnlag fra det gamle badekaret, noen forteller meg om det er mulig å bygge en alpinbakke der? Tagger: Landscaping Questions 645 visninger | 06/13/2016 16:01 Siste spørsmål: Det er et bilde av mose, men jeg vet ikke navnet. Victor spurte (hjemme hos meg) Noen spiser rødbeterblader og gulrotblader i dachaen min. Hvem er dette?
Les Mer
Spørsmål og svar

Hvordan hjelpe pepper og aubergine å overleve langvarig regn og avkjøling

God ettermiddag, si meg, jeg plantet pepper og aubergine i paddocken, men dvelende regn begynte og temperaturen falt til 3 grader om natten. Hva bør gjøres, hvordan hjelpe planter? Tagger: Sykdommer, sykdommer, frøplanter, drivhus 522 visninger | 06/08/2016 15:52 Nylige spørsmål: Det er et bilde av mose, men jeg vet ikke navnet. Victor spurte (hjemme hos meg) Noen på landet spiser rødbeter og gulrotblader. Hvem er dette?
Les Mer